H Aston Martin κατοχύρωσε το όνομα Aeroblade και η Buick το Tourx

Σχετικά άρθρα

aston-martin-vulcan_05

Η Aston Martin απέκτησε τα δικαιώματα του ονόματος “Aeroblade”, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν αναφέρεται σε κάποιο νέο μοντέλο, αλλά σε μια αεροτομή ή κάποιο αεροδυναμικό στοιχείο. Στη περιγραφή των δικαιωμάτων αναφέρει ότι η Aeroblade θα χρησιμοποιηθεί σε επιβατικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα και μέρη και εξαρτήματα αυτών.

Opel-Insignia-Country-Tourer-5

Από την άλλη η General Motors και πιο συγκεκριμένα η Buick, σύμφωνα με τις δύο δικές τις αιτήσεις στο αμερικάνικο γραφείο πατεντών και ευρεσιτεχνίας, κατοχύρωσε τα ονόματα “Tourx” and “Regal Tourx”. Αυτό με ελάχιστη δόση ρίσκου σημαίνει ότι η αμερικάνικη εταιρία ετοιμάζεται να εισάγει στην αγορά των Η.Π.Α. το Opel Insignia Sports Tourer με τα σήματα της Buick.

Κάνοντας μια ετυμολογία του “Tourx”, το “tour” αναφέρεται στην station wagon έκδοση και το “x” στην τετρακίνηση, δηλαδή την rebadged έκδοση του Opel Insignia Country Tourer.

ΠηγήΑutoguide

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...