Ο Mika Hakkinen τερματίζει τη συνεργασία με τον manager του

Σχετικά άρθρα

Mika Hakkinen

14 χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Mika Hakkinen ολοκλήρωσε την καριέρα του ως οδηγός της Formula 1. Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνέχισε να ασχολείται με το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, έχοντας στο πλευρό του τον Didier Coton, ο οποίος εκτελούσε χρέη manager για τον Φινλανδό.

Σήμερα, όμως, ο πρώην οδηγός της McLaren και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του αθλήματος ανακοίνωσε πως, μετά από 25 χρόνια, δε θα έχει πλέον τον Coton δίπλα του ως manager. Ο 47χρονος θα παραμείνει μέλος της ομάδας management του Valtteri Bottas, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με άλλες εταιρείες όπως είπε ο ίδιος.

Ο Dildier υπήρξε manager μου και προσωπικός μου φίλος από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου στη Formula 1, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Ακόμα κι αν ο Dildier δε θα είναι πια ο manager μου, χαίρομαι που θα είναι για πάντα ένας αξιόπιστος φίλος. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με την ομάδα του Valtteri Bottas, κι επίσης ανυπομονώ να συνεχίζω να είμαι πρεσβευτής άλλων εταιρειών, όπως η Mercedes-Benz, Diageo, UBS, Hermes Logistics.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...