Χώρισαν Jenson Button και Jessica Michibata

Σχετικά άρθρα

Button-Michibata

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την Jessica Michibata στα paddock από το 2009, όταν ο Jenson Button κατάκτησε τον πρώτο και μοναδικό του παγκόσμιο τίτλο. Η μακροχρόνια σχέση του οδήγησε σε γάμο τον Δεκέμβριο του 2014 και η Αργεντινο-Ιαπωνίδα ήταν μία από τις πιο ευχάριστες παρουσίες στη Formula 1, για ευνόητους λόγους φυσικά.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που δε θα συμβαίνει το 2016, διότι το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο, αναφέροντας σχετικά σε ανακοίνωση:

Ο Jenson και η Jessica αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και είναι πολύ φιλικοί. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να εμπλέκεται.

Την πραγματική αιτία για τον χωρισμό κανείς μας δεν μπορεί να τη γνωρίζει με βεβαιότητα και σίγουρα δεν είναι δουλειά μας να αναμεταδίδουμε φήμες που ενδέχεται να προκύψουν, διότι ξέρουμε τον σκοπό των «πληροφοριών» αυτών, με τη στάση του Autoblog.gr σε αυτές να είναι ξεκάθαρη.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr