Έτοιμος να αποχωρήσει το 2014 ήταν ο Button

Σχετικά άρθρα

Jenson Button

Ο πιο έμπειρος πιλότος αυτή τη στιγμή στη Formula 1 και ο τρίτος όλων των εποχών δεν είναι άλλος από τον Jenson Button. Ο Βρετανός θα κλείσει τα 36 του χρόνια στις 19 Ιανουαρίου, ελπίζοντας πως το 2016 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για τη McLaren, μετά από ένα σερί κακών σεζόν. Αρκετοί πίστευαν ότι το 2015 θα είναι η τελευταία σεζόν για τον Πρωταθλητή του 2009, ωστόσο αυτός επέλεξε να παραμείνει και το 2016.

Ο «Jens», όμως, βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση από το άθλημα. Και δεν αναφέρομαι στο 2015, αλλά στο 2014, καθώς ο Kevin Magnussen, team-mate του Button το 2014, αποκαλύπτει πως ο Βρετανός ήταν έτοιμος να αποχωρήσει στο τέλος του 2014, με τον ίδιο να κρατάει τη θέση του επίσημου οδηγού, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μου είπαν ότι ήταν η θέση μου για το 2015, και ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν, αλλά ήταν στο τέλος της σεζόν. Ο Jenson έκανε τους δύο καλύτερους αγώνες στο τέλος. Τα πήγε πραγματικά πολύ καλά. Αλλά, είχε επίσης κρεμάσει φωτογραφίες από όλη του την καριέρα στο δωμάτιό του. Είχε έτοιμο το κράνος του κι έγραφε «Αντίο» σε αυτό. Οδηγούσε μόνο για διασκέδαση και απόλαυσε τους δύο τελευταίους αγώνες χωρίς άγχος και πίεση, πιστεύοντας 100% ότι είχε τελειώσει με τη Formula 1.

Ο Jenson είναι ένας τους καλύτερους και δεν υπήρχε κανένα θέμα μεταξύ μας. Είμαστε στο ίδιο άθλημα και παλεύουμε για τις ίδιες θέσεις. Υπάρχει πλήρης σεβασμός. Ξέρω γιατί πήρε τη θέση και δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ αυτού κι εμένα.

Ο Δανός αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τη βρετανική ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάνοντας δοκιμές με την Porsche 919 Hybrid και το DTM.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...