Το Top Gear σε κρίση;

Σχετικά άρθρα

Chris Evans stig evans

Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα ημέρες από τότε που βρετανικά μέσα ανέφεραν πως στο μετά Clarskon εποχής Top Gear, συμπαρουσιαστές του Chris Evans θα είναι οι Chris Harris, Sabine Schmitz και David Coulthard. Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική The Sun, υπάρχουν βαριά σύννεφα πάνω από τις σχέσεις των τεσσάρων παρουσιαστών, προτού καν η ομάδα γυρίσει το πρώτο επεισόδιο.

Η The Sun αναφέρει πως ο Evans δεν έχει την αναγνωρισιμότητα του Jezza στην εκτός Μεγάλης Βρετανίας αγορά. Μην ξεχνάς πως το Top Gear είναι μια εκπομπή που παρότι γυρίζεται στην Αγγλία, ουσιαστικά απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά. Επίσης οι σχέσεις των τεσσάρων παρουσιαστών δεν είναι και οι καλύτερες, με το βρετανικό κρατικό κανάλι, να χτίζει ουσιαστικά ένα Top Gear από το μηδέν, μιας και δεν είναι μόνο οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May που αποχώρησαν, αλλά σχεδόν όλη η ομάδα παραγωγής, με τον πρώην βασικό παραγωγό του Top Gear, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της ομάδας του παλιού Top Gear, να ακολουθεί τους Clarkson, May και Hammond στη νέα τους εκπομπή που ετοιμάζουν στο Amazon Prime. Όπως αναφέρει η The Sun, οι παραγωγοί που έχουν αναλάβει τα γυρίσματα του νέου Top Gear δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα αυτοκίνητα, κάτι που κάνει τα γυρίσματα πολύ δύσκολα, με τον Evans να καταστρέφει μια Jaguar την πρώτη φορά που βρέθηκε στη πίστα του Top Gear. Το BBC θέλει τον Evans να εγκαταλείπει το ραδιόφωνο για να επικεντρωθεί στο Top Gear, αλλά ο Evans δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να το πράξει.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε το κατά πόσο το βρετανικό δημοσίευμα έχει κάποια βάση. Να θυμίσω πως και η νέα παραγωγός Lisa Clark, ο άνθρωπος που έφερε τον Evans στο Top Gear, αποχώρησε από το BBC, μετά από μόλις 5 μήνες παραμονής, ενώ και ο σεναριογράφος Tom Ford έφυγε από το Top Gear, μιας και δεν θέλησε να ανανεώσει την σύμβασή του με το BBC. Το Top Gear επιστρέφει στις 5 Μαΐου του 2016.

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...