Faraday Future FFZERO1 concept με 1.000+ άλογα [w/video]

Σχετικά άρθρα

Faraday Future EV concept

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Faraday Future παρουσίασε και επίσημα το FFZERO1. Ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο supercar που σύμφωνα με την Faraday Future θα μπορούσε να είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο του μέλλοντος. Υιοθετεί μια φουτουριστική αεροδυναμική σχεδίαση και όχι δεν θα περάσει στη παραγωγή, αλλά μας αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία του μοντέλου παραγωγής της εταιρίας, που στοχεύει να γίνει η νέα Tesla.

To FFZERO1 concept είναι κατασκευασμένο από carbon και από άλλα σύνθετα υλικά, είναι μονοθέσιο και θα μπορούσε άνετα να είναι η πρόταση της Faraday Future ως το Vision Gran Turismo πρωτότυπό της. Εφοδιάζεται με μια high-tech αγωνιστική ανάρτηση και κίνηση παίρνει από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που συνδυαστικά αποδίδουν περισσότερα από 1.000 άλογα. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα άνω των 320 χλμ/ώρα. Έχει κατασκευαστεί πάνω στην σπονδυλωτή VPA (Variable Platform Architecture) πλατφόρμα της εταιρίας που φιλοξενεί τις μπαταρίες στο κέντρο.

Faraday Future EV concept

Ο οδηγός στο εσωτερικό κάθεται υπό γωνία 45 μοιρών για να βελτιώθει η κυκλοφορία του αίματος αλλά και η άνεση του. Στο κέντρο του τιμονιού υπάρχει ένα smartphone, με την εταιρία να δηλώνει πως το FFZERO1 διαθέτει πλήρως αυτόνομη λειτουργία, τόσο στους δημόσιους δρόμους όσο και στην πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...