Ferrari, Red Bull και McLaren στις δοκιμές βρόχινων ελαστικών της Pirelli

Σχετικά άρθρα

GP USA F1/2015

Τα νέα μονοθέσια θα πατήσουν για πρώτη φορά πίστα στις 22 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκινούν οι επίσημες δοκιμές πριν από τη νέα σεζόν, ωστόσο ο κύκλος των μονοθεσίων του 2015 δεν έχει κλείσει ακόμα. Αυτό αφορά κάποιες ομάδες, καθώς θα πάρουν μέρος στις δοκιμές βρόχινων ελαστικών που θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο για την Pirelli.

Το τεστ θα λάβει χώρα στις 25-26 Ιανουαρίου, στην πίστα Paul Ricard της νότιας Γαλλίας. Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα πως οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι οι Ferrari, Red Bull και McLaren, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες για τους οδηγούς που θα βρεθούν στην πίστα. Το τεστ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τα βρόχινα ελαστικά (όχι για τα ενδιάμεσα), με την Pirelli να δοκιμάζει αρκετά πράγματα στις 2 ημέρες των δοκιμών, θέλοντας να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για τα ελαστικά της νέας σεζόν.

Για να μην υπάρξουν υποψίες πλεονεκτήματος κάποιας ομάδας, η FIA θα στείλει ανθρώπους της στο γκαράζ κάθε ομάδα, έχοντας έτσι πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα και σε όλο το πρόγραμμα του κάθε μονοθεσίου.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα