H DS εξελίσσει δική της τεχνολογία, θα την μοιραστεί με Peugeot και Citroen

Σχετικά άρθρα

Citroen-DS-Wild-Rubis-Concept-31

Προχθές έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου DS3 στο Λούβρο στο Παρίσι, και ο επικεφαλής της DS Automobiles, Yves Bonnefont, αποκάλυψε ότι η εταιρία του θα εξελίξει δική της τεχνολογία για τα μοντέλα.

Ξεκαθάρισε, επίσης, πως οι τρεις μάρκες του ομίλου PSA θα αφομοιώσουν τις νέες τεχνολογίες στα οχήματά τους. Το πρώτο μέρος του σχεδίου συνίσταται στην ανταλλαγή τεχνολογίας μεταξύ των τριών εταιριών. Δεύτερον, μια μάρκα θα αναλάβει την πρωτοβουλία να αναπτύξει νέα στοιχεία και μετά θα τα μοιραστεί με τις άλλες. Τέλος, κάθε εταιρία θα εξελίξει ένα συγκεκριμένο είδος τεχνολογίας, που θα αφορά αποκλειστικά αυτήν.

Με την DS να θεωρείται η κορυφαία μάρκα του ομίλου, ο Bonnefont είπε ότι ο στόχος “υβριδοποίησης” της γκάμας είναι αρκετά εφικτός, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η εταιρία το 2013 παρουσίασε το Wild Rubis στη Σαγκάη, το οποίο φορούσε έναν 1.6-λίτρων turbo THP βενζινοκινητήρα απόδοσης 230 ίππων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που προσθέτει 70 άλογα στη συνολική ισχύ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...