Δεν θα υπάρξει BMW M2 Convertible

Σχετικά άρθρα

BMW M2 Convertible rendering (2)

Η BMW, μέσω του αρχιμηχανικού της M2, Frank Isenberg, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε οποιαδήποτε ενδεχόμενο να δούμε την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου. Όχι, ότι την περιμέναμε με αγωνία, αλλά σίγουρα θα υπήρχαν κάποιοι θα ήθελαν να αερίζονται τα μαλλιά τους, όταν θα driftάρουν την Μ2.

Ο λόγος που δεν θα προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου, είναι ότι δεν θα ταίριαζε με τον χαρακτήρα του μοντέλου, όπως είχε γίνει και με την 1Μ Coupe. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Isenberg, τα ανοιχτά αυτοκίνητα δεν προορίζονται να περνούν χρόνο στις πίστες, καθώς ο κύριος λόγος ύπαρξης τους είναι οι βόλτες και αν κάποιος θέλει ένα γρήγορο ανοιχτό μικρό μοντέλο, η M235i Convertible είναι η καλύτερη λύση, καθώς διαθέτει την κατάλληλη ισορροπία επιδόσεων και άνεσης.

BMW M2 Convertible rendering (1)

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Isenberg παραδέχτηκε ότι η BMW βιάστηκε για να βγάλει στην παραγωγή την 1M Coupe και το λανσάρισμα της έγινε παρότι το αυτοκίνητο χρειαζόταν ακόμα ένα χρόνο εξέλιξης. Χαρακτηριστικά, εξέφρασε την μετάνοια του που δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο για να τελειοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι το σύστημα ευστάθειας δεν ήταν τόσο καλό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...