Την Toro Rosso ως αντίπαλο βλέπει στο πρώτο μισό η Red Bull

Σχετικά άρθρα

F1 Cars

Τη δύναμη που έδειξε στις δοκιμές διατήρησε και στην πρώτο αγώνα η Toro Rosso. Η ιταλική ομάδα είδε σημαντική βελτίωση χάρη στον περσινό κινητήρα της Ferrari, ο οποίος είναι καλύτερος ακόμα και από τον φετινό της Renault. Εκτός από αυτό, ο STR11 είναι ένα πολύ καλό σασί, το οποίο εκμεταλλεύονται οι ταλαντούχοι Max Verstappen και Carlos Sainz.

Παρά την καλή εμφάνιση στο ξεκίνημα, η STR έφυγε μόλις με 3 βαθμούς από τη Μελβούρνη, δηλαδή 9 λιγότερους από τη Red Bull. Παρ’ όλα αυτά, ο Christian Horner, επί κεφαλής της αυστριακής ομάδας, πιστεύει ότι η Toro Rosso θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος μέχρι το πρώτο μισό, καθώς μετά περιμένει σημαντική αύξηση στην ανταγωνιστικότητα της RB12, λόγω των αναβαθμίσεων.

Μπορείτε να δείτε ότι τα αυτοκίνητα της Toro Rosso είναι γρήγορα, ειδικά στον έναν γύρο. Ο Lewis δεν μπορούσε να περάσει την Toro Rosso στην ευθεία. Εμάς μας πέρασε λίγο πιο εύκολα απ’ ό,τι αυτά τα παιδιά. Έχουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και περιμένουμε να είναι γρήγοροι, ειδικά στον πρώτο μισό της σεζόν, προτού έρθουν οι μεγάλες αναβαθμίσεις.

Επόμενος αγώνας είναι αυτό το 3ήμερο στο Μπαχρέιν, μια πίστα που έχει αρκετές απαιτήσεις από το power unit, κάτι που σίγουρα δεν είναι το δυνατό σημείο της Red Bull. Ο Βρετανός, όμως, περιμένει μια αρκετά καλή εμφάνιση, λόγω της παράδοσης εκεί.

Στο Μπαχρέιν, υπάρχει λίγο μεγαλύτερη έμφαση στη δύναμη σε σχέση με την Αυστραλία, έτσι αυτό δεν θα λειτουργήσει προς όφελός μας. Αλλά, πάντα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο Μπαχρέιν, σε άλλες περιοχές της πίστας. Ελπίζω ότι θα κρατήσουμε αυτή τη δυναμική για αυτόν τον αγώνα.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα