Ο Ecclestone απαγορεύει στον Hamilton να τραβά videos

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Η… μετάλλαξη του Lewis Hamilton από το 2007, όταν κι έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1, μέχρι σήμερα είναι χαρακτηριστική. Ο Βρετανός δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τον παλιό του εαυτό, δίνοντας τεράστια έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα κι αν κάποιες φορές χρειάζεται να παρανομεί για χάρη της δημοσιότητας.

Κάποιοι είναι εναντίον αυτού -μεταξύ τους κι εγώ-, ωστόσο ένας ακόμα που δε θέλει να βλέπει τον Πρωταθλητή με ένα κινητό στο χέρι για να τραβά videos είναι ο Bernie Ecclestone. Ο 85χρονος έχει τους δικούς του λόγους, διότι η FOM είναι πολύ αυστηρή γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έτσι δε θέλει να δημοσιεύονται αντίστοιχα videos σε μέσα όπως το Snapchat.

Ο 31χρονος επιβεβαίωσε πως η ομάδα του τον πληροφόρησε για το γεγονός πως αυτό που κάνει δεν επιτρέπεται, ενώ δε χάνει την ευκαιρία να πει πως δε μετανιώνει στιγμή για την αλλαγή στον χαρακτήρα του, όση κριτική κι αν δέχεται.

Δε με ενοχλούν τα λόγια του κόσμου. Όταν ήμουν πιο νέος, ήμουν πιο συντηρητικός, αλλά έχω χωρίσει από τον πατέρα μου ως manager, έκανα το πρώτο μου tattoo και το βήμα στη Mercedes ήταν το αποφασιστικό βήμα για να δείξω ποιος είμαι.

Θυμάμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, ο Ron μού είχε πει να πρέπει να κουρευτώ. Αν κάποιος μου το έλεγε ξανά, δε θα το έκανα. Αλλά, η Mercedes δεν το έχει κάνει έτσι κι αλλιώς. Ήταν μια διαδικασία που με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Ο καθένας είναι διαφορετικός.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr