Η Mazda αποκαλύπτει το CX-4

Σχετικά άρθρα

Mazda CX-4 (1)

Η Mazda έδωσε μερικές νέες teaser φωτογραφίες του CX-4, του νέου της crossover που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου στις 25 του Απρίλη.

Το μοντέλο αρχικά θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας και θα χρησιμοποιεί SKYACTIV τεχνολογίες, θα διαθέτει την KODO-Soul of Motion σχεδιαστική γλώσσα, και σύμφωνα με την Mazda “η εντυπωσιακή του παρουσία το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα SUV, έχοντας σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να ζήσουν πιο δημιουργική ζωή“.

Mazda CX-4 (2)

Το μοντέλο το έχουμε δει αρκετές φορές χωρίς καμουφλάζ, όντας η έκδοση παραγωγής του Koeru Concept. Το ύψος από το έδαφος είναι λίγο μικρότερο από αυτό των CX-3, CX-5 και CX-9, με τον σχεδιασμό να είναι εξέλιξη του Kodo Design με χαμηλή οροφή, επιθετικό και χαμηλό ρύγχος και μικρό πίσω πρόβολο. Φορά ζάντες 19″, LED προβολείς ενώ στο εσωτερικό συναντάμε head-up display και το MZD σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Mazda CX-4 (3)

Ως αντίπαλο θα έχει το Subaru Outback, έχοντας ίδιο μέγεθος με το CX-5, με την Mazda να πιστεύει πως το σπορ crossover της θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή σε όποιον δεν επιθυμεί να προβεί στην αγορά ενός παραδοσιακού crossover. Κίνηση θα παίρνει από τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 2.0 και 2.5 SKYACTIV-G και 2.2 SKYACTIV-D ου συναντάμε στο CX-5, που θα στέλνουν την κίνηση στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...