Εντείνονται οι προσπάθειες της Sauber για λύση στα οικονομικά προβλήματα

Σχετικά άρθρα

Sauber

Μία από τις ομάδες που αντιμετωπίζει δύσκολα οικονομικά προβλήματα είναι η Sauber. Αυτό δεν είναι κάτι που διαβάζουμε για πρώτη φορά, καθώς η ελβετική ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα προβλήματα αντί να μειώνονται φαίνεται πως διογκώνονται, με την απουσία της Monisha Kaltenborn από το Grand Prix του Μπαχρέιν να είναι χαρακτηριστική.

Σύμφωνα με αναφορές, ο λόγος απουσίας της επί κεφαλής ήταν οι συνομιλίες που γινόταν με υποψήφιο χορηγό ή και με επενδυτή για την εξαγορά μέρος των μετοχών της ομάδας. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες προέκυψαν και φήμες που έκαναν λόγο για σύνδεση της Sauber με την Alfa Romeo, ωστόσο αυτές φαίνεται πως δεν ευσταθούν.

Η Sauber όφειλε κάποια χρήμα στο προσωπικό της για τον Φλεβάρη, κάτι που τακτοποίησε στη συνέχεια, ενώ η καθυστέρηση της παρουσίασης του μονοθεσίου έγινε λόγω οφειλών στους συνεργάτες, όπως είπε ο Felipe Nasr. Η Kaltenborn νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την υπομονή τους στις πληρωμές, τονίζοντας για μία ακόμα φορά την προσπάθεια εύρεσης λύσης στα προβλήματα.

Είμαστε σε μια διαδικασία εκτόνωσης της κατάστασης και εύρεσης μόνιμης λύσης στα προβλήματα. Λυπάμαι για την περαιτέρω καθυστέρηση και ζητώ συγγνώμη. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό για την κατανόηση και την πίστη τους σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...