Η Mercedes έσωσε τον κινητήρα του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Hamilton

Το χειρότερο έως τώρα Grand Prix στη σεζόν βίωσε ο Lewis Hamilton στην Κίνα. Μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον κινητήρα, ο Πρωταθλητής δεν σημείωσε χρόνο στις κατατακτήριες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τον αγώνα από την τελευταία θέση. Ο τελικός απολογισμός ήταν μόλις οι 6 βαθμού της 7ης θέσεις, με αποτέλεσμα η διαφορά του από τον Nico Rosberg να αυξηθεί στους 36 βαθμούς.

Ο 31χρονος ξέρει ότι τα πράγματα θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα στους επόμενους αγώνες και φαίνεται πως σύμμαχός του σε αυτό θα είναι το power unit που του στέρησε πολλούς βαθμούς στη Σαγκάη. Οι μηχανικοί της Mercedes δούλεψαν πάνω στο power unit, προκειμένου να διαπιστώσουν το πραγματικό πρόβλημα και φυσικά να το επισκευάσουν.

Τελικά, τα κατάφεραν όπως γνωστοποίησε η ίδια η Mercedes, αναφέροντας ότι ο κινητήρας αυτός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια της σεζόν από τον Hamilton.

Το συγκεκριμένο power unit έφτασε στο Brixworth το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης μετά από τον αγώνα και ερευνήθηκε για στην αστοχία. Η MGU-H ανοίχτηκε και υποπτευόμασταν πως το θέμα είχε να κάνει με τη μόνωση. Το turbo θα αντικατασταθεί, όπως και η αντλία λαδιού, λόγω εύρεσης συντριμμιών στο σύστημα λαδιού. Με τις επιδιορθώσεις να έχουν ολοκληρωθεί, αυτό το power unit θα παραμείνει στη διάθεση του οδηγού και θα μεταφερθεί στο Sochi ως ανταλλακτικό.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...