Hamilton και Wolff απορρίπτουν τους ισχυρισμούς περί συνωμοσίας κατά του Βρετανού

Σχετικά άρθρα

_h7i1326

Ο πρωταθλητής έχει ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, βλέποντας το μονοθέσιό του να αντιμετωπίζει μηχανικά προβλήματα. Αυτό του έχει στερήσει αρκετούς βαθμούς στα πρώτα τέσσερα gp, δίνοντας για την ώρα σαφές πλεονέκτημα στον ομόσταυλό του, Nico Rosberg.

Η Mercedes μας είχε συνηθίσει σε πολύ καλύτερη αξιοπιστία τα προηγούμενα χρόνια και έτσι δεν άργησαν οι φωνές περί συνωμοσίας κατά του Hamilton, με την Mercedes να δίνει πλεονέκτημα στον Γερμανό οδηγό της, για να προσφέρει παράλληλα και περισσότερο θέαμα στους αγώνες, με τις μάχες του Lewis. Όμως, ο Toto Wolff έρχεται να απορρίψει τους ισχυρισμούς αυτούς, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τρελούς όσους τους πιστεύουν.

Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να πω πως, φυσικά, δεν το κάνουμε επίτηδες. Η ομάδα έχει κακοποιηθεί σε ορισμένα social media και οι θεωρίες συνωμοσίας βρίσκονται εκεί έξω. Η απάντησή μου είναι πως δεν θέλω καν να δώσω αξία σε ένα μάτσο τρελούς, που πιστεύουν ότι θα βλάψουμε έναν οδηγό, ο οποίος είναι οδηγός μας, και που έχει κερδίσει δυο παγκόσμιους τίτλους για εμάς.

Εκείνος δεν μας έχει απογοητεύσει και δεν θα τον απογοητεύσουμε ούτε εμείς. Η F1 είναι ένα μηχανικό άθλημα και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Μάλιστα, είχαμε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό του Nico, που μας άγχωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα (στη Ρωσία). Ένα πρόβλημα στη μονάδα MGU-K. Φάνηκε σε κάποιο στάδιο ότι δεν θα τερματίσει τον αγώνα.

HAM_01

Βλέποντας τα σχόλια σε βάρος της ομάδας του να συνεχίζονται, ο Lewis Hamilton ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί, αφήνοντας όμως και αιχμές για κάποιες εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στο παρελθόν.

Είμαι πραγματικά περήφανος για τους μηχανικούς μου. Ιδιαίτερα από την δική μου πλευρά του γκαράζ, όπου περνάμε δύσκολα αυτή τη στιγμή. Από τότε που εντάχθηκα στην Mercedes είχα την ίδια ομάδα μηχανικών και τότε, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αυτό άλλαξε.

Όμως επέστρεψαν τώρα και είχαμε κάποιες κακές εμπειρίες, και σίγουρα μπορώ να φανταστώ πως αισθάνονται την πίεση. Αλλά (τα προβλήματα) δεν έχουν να κάνουν με εκείνους. Αυτοί κάνουν φανταστική δουλειά.

Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να μην μπορούμε να κερδίσουμε. Απλά εμφανίζονται κάποιες βλάβες. Αυτή τη στιγμή δεν μου έχουν πει αν είναι ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό ζήτημα, αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι αυτό προσπαθούν να διορθώσουν.

[Πηγές: Motorport.com (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr