Του έμεινε το χερούλι στο χέρι μπροστά τον Πούτιν

Σχετικά άρθρα

Poutin_door-handle-1

Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στη θέση του αντιστράτηγου των Ρωσικών δυνάμεων, ο οποίος έμεινε με το χερούλι στο χέρι μπροστά στον Βλαδίμηρο.

Το απίστευτο φιάσκο συνέβη σε επιθεώρηση στρατιωτικού εξοπλισμού από το Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, όταν το χερούλι της πόρτας ενός SUV έμεινε στα χέρια ενός αντιστράτηγου.

Τα στρατιωτικά οχήματα είχαν σταθμεύσει έξω από την οικία του Πούτιν στο θέρετρο του στο Σότσι, στο νότιο τμήμα της χώρας. Μεταξύ αυτών βρισκόταν και ένα ρωσικής κατασκευής φορτηγάκι UAZ Patriot που είναι εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλα.

Όταν ο Πούτιν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, εκείνη δεν άνοιξε, με τον αντιστράτηγο Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος ήταν μεταξύ των στρατιωτικών που είχαν αναλάβει την παρουσίαση του εξοπλισμού, να σπεύδει να βοηθήσει τον Πούτιν, αλλά ως γνήσιο τέκνο της Ρωσικής φυλής, δε μπόρεσε να ελέγξει τη δύναμή του, και μόλις τράβηξε το χερούλι, εκείνο έμεινε στο χέρι του.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους γέλασε συγκρατημένα κι ο αντιστράτηγος πέταξε το χερούλι μέσα στο τζιπ από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου. Κατόπιν ο Ρώσος ηγέτης συνέχισε την επιθεώρησή του σε άλλα οχήματα, ωστόσο δεν επιχείρησε να προσεγγίσει αρκετά κανένα από αυτά.

https://www.youtube.com/watch?v=nIs5N-WdOJc

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...