Τα πρώτα gameplay του F1 2016

Σχετικά άρθρα

codemasters f1 2016

Η Codemasters έδωσε τα πρώτα gameplay video του νέου F1 2016, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το παιχνίδι θα βγει στην αγορά την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC, θα έρχεται με ένα πλήθος νέων προσθηκών, αλλά και βελτιώσεων, ενώ σύμφωνα με την εταιρία, θα διαθέτει “το εντυπωσιακότερο career mode σε όλο το franchise”.

Το Career mode θα δεχτεί τις μεγαλύτερες βελτιώσεις, καθώς θα διαρκεί 10 σεζόν και θα μεταφέρει στον gamer την εμπειρία της Formula 1 τόσο εντός δρόμου, όσο και εκτός αγώνων. Νέες προσθήκες αποτελούν τα Safety και Virtual Safety Cars, όπως και η νέα πίστα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το ευρωπαϊκό Grand Prix, διαθέτοντας 21 αγώνες.

Επίσης ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει κάποιο avatar για να τον εκπροσωπήσει στην καριέρα του. Θα μπορεί να βάψει το κράνος όπως επιθυμεί, να διαλέξει τον αριθμό αλλά και οποιαδήποτε ομάδα της Formula 1 επιθυμεί, κάθε μία εκ των οποίων θα έχει τους δικούς της στόχους και προσδοκίες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, θα μπορεί να κερδίσει συμβόλαια σε μεγαλύτερες ομάδες ή να παραμείνει στην ομάδα του, έχοντας ως στόχο να τη μετατρέψει σε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Παράλληλα, το F1 2016 θα προσφέρεται με ένα πλούσιο αναβαθμισμένο σύστημα που είναι πλήρως ενσωματωμένο σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα εξέλιξης, που κατοπτρίζει τις δοκιμές εξέλιξης που κάνουν οι ομάδες στην πραγματική ζωή. Ο παίκτης θα μπορεί να δοκιμάζει τα ελαστικά και να κερδίζει πόντους για το τμήμα Ανάπτυξης και Έρευνας της ομάδας σας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα