Τα νέα οχήματα του Πούτιν

Σχετικά άρθρα

Vladimir Putin Project Cortege (1)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος, από το 2017 θα κυκλοφορεί με νέα λιμουζίνα. Το αυτοκίνητο είναι μέρος του “Project Cortege”, μιας συνεργασίας της Porsche Engineering, την Marussia και μιας σειράς άλλων ρωσικών εταιριών, οι οποίες θα βγάλουν στην αγορά τη λιμουζίνα του, ένα minivan και ένα SUV, με το Ρωσικό κράτος να επενδύει στο project περίπου 150 εκατ. δολάρια.

Vladimir Putin Project Cortege (4)

Τώρα κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες των αυτοκινήτων, τα οποία θα φορούν κV12 turbo κινητήρα της Porsche, χωρητικότητας μεταξύ 6,0 και 6,6 λίτρων, απόδοσης κοντά στα 800 άλογα, με τον Πούτιν να παίρνει τη νέα του λιμουζίνα μέσα στο 2017. Ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος που κυκλοφορεί με αυτή, αφού εκτός από Ρωσικούς αξιωματούχους η εταιρία που την κατασκευάζει, η Kortezh, θα βγάλει στην αγορά 5.000 αυτοκίνηττα (λιμουζίνα, SUV, minivan), με τις πρώτες παραδόσεις τους να ξεκινούν από τα τέλη του 2017, με την παραγωγή τους να ολοκληρώνεται το 2020.

Πηγήlenta

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...