Η Porsche νίκησε στο Le Mans!

Σχετικά άρθρα

Porsche 919 Hybrid, Porsche Team: Romain Dumas, Neel Jani, Marc Lieb

Στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο επίλογος από τον φετινό 24ωρο αγώνα του Le Mans, με την Porsche και την Toyota να μάχονται φέτος για τη νίκη. 263.500 θεατές είδαν από κοντά τον φετινό 24-ωρο αγώνα αντοχής τους Le Mans, ένας από τους θεαματικότερους των τελευταίων ετών, με την Porsche να πανηγυρίζει την 2η συνεχόμενη νίκη της και την 18η συνολικά.

Η Porsche 919 Hybrid με το #2 και οδηγούς τους Romain Dumas, Neel Jani και Marc Lieb πήραν την καρό σημαία μετά από 384 γύρους, με το Toyota TS050 Hybrid με το #6 των Stephane Sarrazin, Mike Conway και Kamui Kobayashi να ακολουθούν τρεις γύρους μετά. Το βάθρο συμπλήρωσε το Audi R18 e-tron quattro με το #8 των Lucas Di Grassi, Loic Duval και Oliver Jarvis, το οποίο τερμάτισε 12 γύρους πίσω από τους νικητές. Η Toyota ήταν 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μακριά από τη νίκη, όταν το TS050 Hybrid σταμάτησε στην έξοδο του τελευταίου σικέιν της πίστας, μπροστά από τα pits.

Στη κατηγορία LMP2 νικητής ήταν το Alpine A460 με το #36, 27 γύρους πίσω από τον νικητή, ενώ στη κατηγορία LMGTE Pro νικητής ήταν το Ford GT με το #68 και οδηγούς τους Joey Hand, Dirk Muller και Sebastien Bourdais, 44 γύρους πίσω από την νικήτρια 919 Hybrid. Τέλος, στη κατηγορία LMGTE Am, στη 1η θέση τερμάτισε η Ferrari 458 Italia με το #62, 53 γύρους πίσω από την πρώτη Porsche. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείς να τα βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...