Η Renault θα παρουσιάσει το Alaskan στις 30 του μηνός

Σχετικά άρθρα

Renault-Alaskan-Concept

Η Renault θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Alaskan concept, στις 30 του μηνός. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε μια ειδική εκδήλωση που θα οργανώσει η γαλλική εταιρία στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

Το 1 τόνου pickup, βασίζεται πάνω στο Nissan Navara και θα διατηρήσει αρκετά από τα στοιχεία του πρωτότυπου. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν σε Ευρώπη και Νότιο Αμερική κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, με άλλες αγορές να ακολουθούν. Κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων, με τον 2,3-λίτρων απόδοσης 163 ίππων που συναντάμε στο Master Van, να βρίσκεται ανάμεσα στη διαθέσιμη λίστα.

Η παραγωγή του Alaskan για την Ευρωπαϊκή αγορά θα γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, εκεί όπου μαζί με το Navara, θα κατασκευάζεται και το αγροτικό που ετοιμάζει η Mercedes. Επίσης τα τρία pickup θα κατασκευάζονται ακόμη σε Μεξικό και Αργεντινή.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Renault takes the wraps off Renault ALASKAN

Join us on June 30 from 5.30pm CET (10.30am local time) to reveal our brand new one-tonne pick-up, the Renault ALASKAN live from Medellin (Colombia)!

An exceptional coverage for a exceptional event!

From 5.30 pm (CET), follow the press conference live on Twitter & Periscope (English only);

At 5.40 pm (CET), discover the exclusive show unveiling Renault ALASKAN on Facebook Live;

Starting 6.30 pm (CET), let’s meet up with Groupe Renault VP Design, Laurens van den Acker for our first ever “Renault Live with” and the interview about Renault ALASKAN.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...