Ο Carlos Sainz παραμένει στην Toro Rosso και το 2017

Σχετικά άρθρα

Carlos Sainz

Σχεδόν κάθε χρόνο η Red Bull Racing και η Toro Rosso εμπλέκονται στην αποκαλούμενη Silly Season. Βέβαια, το θετικό είναι πως η αυστριακή ομάδα ανακοινώνει αρκετά νωρίς τους οδηγούς της για την επόμενη σεζόν, ενώ το ίδιο επιλέγει να κάνει και για την Toro Rosso, τη μικρή της αδερφή.

Ο Carlos Sainz έχει συνδεθεί με τη Ferrari, ως ο αντικαταστάτης του Kimi Raikkonen, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί το 2017. Ο Christian Horner ανακοίνωσε την παραμονή του Ισπανού στην ιταλική ομάδα το 2017, τονίζοντας ότι το κάνει νωρίς προκειμένου ο Sainz να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και να αφήσει την άκρη τη μεταγραφολογία.

Χρησιμοποιήσαμε την option νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έτσι παραμένει δεσμευμένος με τη Red Bull για τους  επόμενους 12 μήνες και, όπως συμβαίνει με όλους τους οδηγούς, έχουμε τη δυνατότητα να τους τοποθετήσουμε εκεί που θέλουμε. Είναι τώρα στην Toro Rosso, εκεί όπου θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Μπορούσαμε μέχρι το τέλος της σεζόν να χρησιμοποιήσουμε την option, αλλά προτιμήσαμε να το κάνουμε τώρα, ώστε να ηρεμήσει το μυαλό του.

Μετά από το κακό ξεκίνημα, η Red Bull επέλεξε να υποβιβάσει την Daniil Kvyat στην Toro Rosso και να δώσει προαγωγή στον Max Verstappen. Ο επί κεφαλής της Red Bull λέει πως ο Ρώσος θα παραμείνει στην ομάδα της Faenza και το 2017, αφού συνεχίζει να βελτιώνεται και δεν υπάρχει κάποιος για να πάρει τη θέση του.

Ο Daniil Kvyat συνεχίζει να αναπτύσσεται και μπορείτε να δείτε ότι ψάχνει τα βήματά του τώρα, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος που να χτυπάει την πόρτα για να πάρει την θέση του. Είναι σπουδαίο για εμάς να έχουμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που έχει βγάλει ταλέντα όπως ο Ricciardo, ο Verstappen, ο Sainz και προφανώς ο Daniil Kvyat.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...