Αυτοκίνητα έργα τέχνης κατασκευασμένα από παλιοσίδερα

Σχετικά άρθρα

Scrap metal supercar sculptures (23)

Όταν η τέχνη συναντά τα αυτοκίνητα, τότε γεννιούνται αυτά τα μεταλλικά γλυπτά που βλέπεις στις φωτογραφίες. Μια ομάδα 50 καλλιτεχνών βρέθηκαν μαζί με μια μάντρα με παλιοσίδερα στην Βαρσοβία της Πολωνίας, εκεί όπου δημιούργησαν ρέπλικες από σίδερα μιας Mercedes 300 SLR του 1950, μιας Lamborghini Aventador, μιας Maserati GranTurismo MC , μιας Bugatti Veyron, μιας Pagani Zonda R και ενός κλασσικού Fiat 500.

Οι καλλιτέχνες προσπάθησαν κάθε γραμμή και καμπύλη των αυτοκινήτων να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά, με την ίδια λεπτομέρεια να δίνεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στον χώρο του κινητήρα.

Τα συγκεκριμένα έργα τέχνης εκτίθενται σήμερα στο Galleria Figur Stalowych στο Pruszkow της Πολωνίας, ενώ θα δώσουν το παρόν και στην έκθεση του Ντουμπάι τον Νοέμβριο, με τους Άραβες σίγουρα να προσφερθούν να τα αγοράσουν.

ΠηγήAutoswiat

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...