H Claire Williams ήθελε πολύ τον Button στην ομάδα της

Σχετικά άρθρα

i

Παρόλο που στις αρχές του καλοκαιριού η Claire Williams, αναπληρώτρια επικεφαλής της ομάδας του πατέρα της, είχε αναφέρει ότι δεν θα περίμενε για πολύ την απόφαση του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009, ώστε να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την ενασχόληση του με την F1, το 2000, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να έχει αποσπάσει την υπογραφή του Jenson Button για το 2017.

monzabutmas

Όμως, η (λανθασμένη;;) ανανέωση του συμβολαίου του Button με την McLaren για δύο χρόνια, με την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στον πάγκο έχοντας το ενδεχόμενο να επιστρέψει το 2018, έκοψε την όποια επιθυμία της Williams, με την τελευταία να δηλώνει:

Όλοι γνωρίζουν ότι ενδιαφερόμασταν αρκετά για τον Jenson, και γιατί να μην ήμασταν; Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αυτός θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός για οποιονδήποτε τον έχει στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση του Σαββάτου είναι πραγματικά κρίμα για το άθλημα, και έρχεται μετά από αυτή του Felipe Massa. Χάνουμε δύο μεγάλους οδηγούς από το άθλημα, θρύλους.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τον Jenson σε αυτή την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. Του εύχομαι ότι καλύτερο. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον έχουμε στη Williams… Ένας Βρετανός οδηγός σε μια βρετανική ομάδα είναι το όνειρό μου. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια μέρα να πραγματοποιηθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...