Αγωνας drift μέσα από τα ‘’μάτια’’ μιας κάμερας 360 μοιρών

Σχετικά άρθρα

Στιγμιότυπο οθόνης (26)

Οι αγώνες drift είναι πάντα εντυπωσιακοί, καθώς μας χαρίζουν ατελείωτες πλαγιολισθήσεις και αρκετό καμένο λάστιχο, αν δε διεξάγονται και σε κάποιο δημόσιο ορεινό δρόμο τότε το θέαμα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Μια Γαλλική εταιρία κινηματογράφησης, η ODOXO, θέλοντας να βιντεοσκοπήσει έναν αγώνα drift και να μας δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καταγεγραμμένο σε βίντεο, χρησιμοποίησε μια κάμερα 360 μοιρών και την τοποθέτησε πάνω σε ένα Nissan S13.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας RB25 υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας από Nissan Skyline απόδοσης 550 ίππων, παίρνει μέρος σε έναν τοπικό αγώνα drift που διεξάγεται σε δημόσιους ορεινούς δρόμους στη Γαλλία. Ο δρόμος έχει κλείσει για το συγκεκριμένο αγώνα και ο οδηγός του Nissan S13, Jack Shanahan, μας προσφέρει μερικές απολαυστικές πλαγιολισθήσεις, αγωνιζόμενος απέναντι σε μια BMW E36 Compact με 581 άλογα. Τα πλάνα που παίρνουμε από την οροφή και την αριστερή πλευρά του Nissan, άλλα και από κάποια σημεία της διαδρομής, είναι εντυπωσιακά.

Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς με τη δυνατότητα που μας δίνει η λήψη από κάμερα 360 μοιρών, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του αντιπάλου με τη BMW μέσα από τους καπνούς από το καμένο λάστιχο και γενικά να έχουμε μια περιμετρική θέα όλης της διαδρομής που διεξάγεται ο αγώνας. Ας απολαύσουμε το παρακάτω βίντεο παίζοντας συγχρόνως με τις δυνατότητες της κάμερας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...