Αβέβαιος ο Hamilton για το αν «θα γυρίσει»

Σχετικά άρθρα

2016 Singapore Grand Prix, Sundayyy

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε ο Lewis Hamilton το πρώτο μέρος της φετινής σεζόν. Ο Πρωταθλητής πήρε κεφάλι στη βαθμολογία, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα. Ο Nico Rosberg έχει κατακτήσει τη νίκη σε Βέλγιο, Ιταλία και Σιγκαπούρη, ενώ μετά από τον τελευταίο αγώνα πέρασε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μένουν ακόμα 6 αγώνες για να την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος για την έκβαση της μεγάλης μάχης. Ο Hamilton ξέρει ότι είναι ικανός να το κάνει, αλλά ο 31χρονος δηλώνει πως δεν ξέρει αν και πότε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το δικό του συμφέρον.

Είμαστε και οι δύο πολύ ανταγωνιστικοί. Σε κάποια Grands Prix είναι εξαιρετικός, σε άλλα είμαι εγώ. Δεν έχω ιδέα αν το momentum για γυρίσει πίσω σ’ εμένα ή πότε θα συμβεί αυτό. Αλλά, έχουμε ακόμα 6 αγώνες, έτσι πρέπει να δώσω ό,τι έχω και να ελπίζω για το καλύτερο. Θα πρέπει να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα για να επιστρέψω στην κορυφή και να μείνω εκεί. Έχει γίνει αυτό στο παρελθόν, έτσι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω ότι δε θα επιστρέψω στην κορυφή.

Ο Rosberg, εκτός από τη μάχη με τον team-mate του, πιστεύει ότι οι Red Bull και Ferrari θα αποτελέσουν απειλή, γι’ αυτό και μόνο εύκολα δε θα είναι τα πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είχα καλούς αγώνες τελευταία και απολαμβάνω τη στιγμή. Αλλά, όλα μπορούν να συμβούν στους επόμενους αγώνες. Η Red Bull και η Ferrari πραγματικά μας πιέζουν σκληρά, έτσι έχουμε δύσκολα Σαββατοκύριακα μπροστά μας.

Τη μεγαλύτερη μάχη από ποτέ θεωρεί πως βλέπουμε ο Toto Wolff. Ο επί κεφαλής της Mercedes AMG, υποστηρίζει πως ο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των οδηγών του οδηγεί στη βελτίωση των ικανοτήτων τους, και μάλιστα τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα στην τελευταία φάση του φετινού πρωταθλήματος.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε δει ότι πιέζουν ο ένας τον άλλο σε νέα επίπεδα. Μπαίνουμε σε μία εξαντλητική φάση της σεζόν των 21 αγώνων, όπου η σωματική και η πνευματική πρόκληση φτάνει στο αποκορύφωμά της. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση, για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...