Sainz προς Red Bull: Θέλω να είμαι σε κορυφαία ομάδα το 2018

Σχετικά άρθρα

Carlos Sainz Jr.

Στα τέλη Ιουνίου Red Bull Racing, μέσω του Christian Horner ανακοίνωσε την παραμονή του Carlos Sainz Jr. στην Scuderia Toro Rosso για το 2017, με τον Βρετανό να τονίζει ότι το κάνει νωρίς, προκειμένου ο Ισπανός να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και να αφήσει την άκρη τη μεταγραφολογία.

Η επόμενη χρονιά θα σηματοδοτεί την τρίτη χρονιά συμμετοχής του Sainz στην F1 και στην “μικρή” ομάδα των “ταύρων”. Γι’αυτό και 22-χρονος Ισπανός έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει γνωστό στους ιθύνοντες της αυστριακής ομάδας τις μελλοντικές του προθέσεις, δηλώνοντας:

Νομίζω ότι η Red Bull ξέρει πολύ καλά, το 2017 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, είναι η τρίτη χρονιά με την Toro Rosso. Νομίζω ότι θα μπορούσα, αν υπάρχουν ανοιχτές επιλογές θα μπορούσα να κάνω το άλμα στην Red Bull ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Έτσι, πιστεύω αυτοί [η Red Bull] ξέρουν απόλυτα, ότι θέλω να είμαι σε μια κορυφαία ομάδα το 2018, νομίζω ότι το ξέρουν καλά, έχω ήδη ξεκινήσει να είμαι έτοιμος γι’αυτό. Από τη στιγμή που το ξέρουν αυτό και το έχουν στο μυαλό τους, είμαι οκ να μείνω άλλη μια χρονιά στην Toro Rosso.

Carlos Sainz Jr.

Συνεχίζοντας για το που βλέπει το μέλλον του, ο Sainz τόνισε:

Έχω συμβόλαιο εδώ [τη Red Bull]. Η ανανέωση [για το 2017] έχει ολοκληρωθεί. Έχουν την επιλογή ανανέωσης μέχρι το 2019 ή 2020. Μπορούν να συνεχίσουν να με ανανεώνουν, δεν έχει σημασία αν θα είναι η Toro Rosso ή Red Bull.

Είχα μια συζήτηση με τον Helmut [Marko] και τη Red Bull, τους έκανα γνωστό ότι είμαι έτοιμος. Χρειάζομαι να κάνω το επόμενο βήμα στην F1, νιώθω έτοιμος για αυτό. Καταλαβαίνουν απόλυτα και είναι μαζί μου σε αυτό το πεδίο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...