Ο Trump αναγκάζει έμμεσα τον Perez να διακόψει συνεργασία με χορηγό του

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Malaysian Grand Prix - Preparation Day - Sepang, Malaysia

Φαντάζομαι, δεν είμαι ο μόνος που απορεί για το πώς οι Αμερικανοί έβαλαν στη θέση του Προέδρου της χώρας και του πλανητάρχη έναν άνθρωπο που «διέταζε» ακόμα και αυτούς που είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακόμα και ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, να τον ψηφίσουν, δηλώνοντας προκλητικά ότι δε νοιάζεται γι’ αυτούς, παρά μόνο για την ψήφο τους!

Ο Donald Trump φυσικά έχει προκαλέσει πολλάκις, ενώ θεωρείται ο πρώτος αντι-επιστημονικός Πρόεδρος στην ιστορία, κάτι που σίγουρα είναι πολύ σοβαρό για όλο τον πλανήτη. Ανάμεσα στα οποία -απαράδεκτα- έχει δεσμευτεί ο 70χρονος είναι η δημιουργία τείχους μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού, προκειμένου οι κάτοικοι του Μεξικού να μην περνάν τα σύνορα ή να πληρώνουν γι’ αυτό. Πώς μπορεί, όμως, να σχετίζεται αυτό με τον Sergio Perez;

Ο Μεξικανός οδηγός έχει για χορηγό του την Hawkers, εταιρεία που κατασκευάζει γυαλιά ηλίου. Η εταιρεία θέλησε να αστειευτεί στο Twitter, γράφοντας πως όταν θα χτίζεται το τοίχος, καλό θα είναι να φορούν τα γυαλιά της, για να κρύβουν τα δάκρυά τους. Η απάντηση από τον οδηγό της Force India ήταν άμεση.

Ο Perez στον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με την εταιρεία, γράφοντας: «Πραγματικά, κακό σχόλιο. Σήμερα, διακόπτω τη συνεργασία μου με τη Hawkers. Ποτέ δε θα επιτρέψω σε κάποιον να κάνει πλάκα με τη χώρα μου.»

Κατά τη γνώμη μου, η αντίδραση του Μεξικανού είναι σωστή και το σχόλιο της εταιρείας εξαιρετικά άστοχο και ανώριμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...