Αναποφάσιστος ο Rosberg για το νούμερο 1

Σχετικά άρθρα

rosberg

Ανάμεσα στις τεράστιες αλλαγές του 2014, υπήρξε και αυτή που αφορούσε τα νούμερα των οδηγών. Φέτος ήταν η τρίτη σεζόν που οι οδηγοί έτρεχαν με σταθερά νούμερα, από το 2 μέχρι το 99. Από τη στιγμή που έγινε η αρχική επιλογή, δεν έχουν δικαίωμα να αλλάξουν, εκτός βέβαια αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, έτσι θα μπορέσουν να πάρουν το νούμερο 1.

Ο Sebastian Vettel έτρεξε το 2014 με το νούμερο 1, αλλά χρειάστηκε να αλλάξει στο νούμερο 5 το 2015, αφού ο Lewis Hamilton κατέκτησε τον τίτλο. Ο Βρετανός επέλεξε να διατηρήσει το νούμερο 44 στο μονοθέσιό του, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα ποιο νούμερο θα υπάρχει στην W08 του Nico Rosberg. Ο Γερμανός έχει επιλέξει το νούμερο 6, όμως ίσως αυτό αλλάξει το 2017. Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν είναι κάτι που δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Δεν έχω ιδέα. Λατρεύω το νούμερο 6 φυσικά. Ο πατέρας μου κέρδισε, επίσης, το πρωτάθλημα με το νούμερο 6, έτσι είναι ένας πολύ τυχερός αριθμός για ‘μάς. Δεν ξέρω ακόμα, αυτό είναι όλο.

Το γεγονός ότι και ο πατέρας του κατέκτησε τον τίτλο με το νούμερο 6, ίσως τον οδηγήσει στην απόφαση να το κρατήσει. Θα χρειαστεί, όμως, να περιμένουμε αρκετά μέχρι να μάθουμε την τελική απόφαση του Πρωταθλητή.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...