Αυτές είναι ίσως οι πιο ηλίθιες γυναίκες για το 2016!

Σχετικά άρθρα

women-rage

Ίσως να έχεις καβγαδίσει κι εσύ με άλλους οδηγούς, αλλά φαντάζομαι πως έμεινες μόνο στη λογομαχία, ενώ η φασαρία έληξε μέσα σε μερικά λεπτά. Σίγουρα, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι οδηγοί πιάνονται στα χέρια, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ, όμως αυτές οι δύο γυναίκες έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Το περιστατικό συνέβη στο νότιο Los Angeles των ΗΠΑ. Τα αίματα φαίνεται πως άναψαν όταν η BMW X3 χτύπησε το Toyota RAV4. Η Yaya Shabazz, ιδιοκτήτρια του RAV4, κατέβηκε για να ζητήσει εξηγήσεις, έτσι ο καβγάς δεν άργησε να περάσει σε άλλη κατηγορία. Οι δύο γυναίκες χτυπήθηκαν μεταξύ τους, ενώ επέλεξαν να δώσουν συνέχεια με τα αυτοκίνητά τους!

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τα δύο SUV χτυπιούνται όπως τα ζώα, με αποτέλεσμα φυσικά να προκληθούν ζημιές και στα δύο. Μάλιστα. το RAV4 έπεσε πάνω σ’ έναν πυροσβεστικό κρουνό, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το συμβάν. Πραγματικά, νομίζω ότι είναι ίσως οι πιο ηλίθιες γυναίκες που έχουμε δει μέσα στη χρονιά!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...