Rosberg: Ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

2016 Brazilian Grand Prix, Sunday

Ακόμα και οι χειρότεροι εχθροί του Lewis Hamilton, αναγνωρίζουν το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς στη Formula 1. Ελάχιστοι θα ήθελαν να τα βάλουν μαζί του, καθώς δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις. Ο Nico Rosberg τον έζησε αυτό καλύτερα από τον καθένα, αφού αποτελεί τον team-mate του από το 2013.

Ο Γερμανός κατάφερε επιτέλους φέτος να κερδίσει τον Βρετανό, ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με 5 περισσότερους βαθμούς, φτάνοντας έτσι στην πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η μάχη ήταν σκληρή μέχρι και τον τελευταίο αγώνα, αφού ο Hamilton δεν το έβαλε κάτω, κάτι που παραδέχεται και ο Rosberg. Μάλιστα, ο Πρωταθλητής τονίζει ότι ο Hamilton ανήκει στους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, γι’ αυτό και τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον 31χρονο.

Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, σίγουρα ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, έτσι είναι απίστευτα έντονο να τον ανταγωνίζεσαι. Πάντα με περνούσε για τόσο λίγο, επομένως είναι τρομερό να τα καταφέρνεις. Έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν, επειδή κάνει απίστευτη δουλειά, τα έχει καταφέρει τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια και πάλεψε μέχρι το τελευταίο μέτρο την Κυριακή. Αυτό το έκανε εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και πιο όμορφο στο τέλος.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...