Ο Vettel ξεκαθαρίζει ότι δεν πηγαίνει στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2016

Θέλοντας προφανώς να κλείσει κάποια στόματα, η Mercedes φαίνεται πως αποκλείει το σενάριο του μεγάλου ονόματος, ως τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg. Ανάμεσα σε αυτά που έχουμε διαβάσει, είναι φυσικά οι Fernando Alonso και Sebastian Vettel, αν και οι περισσότεροι είχαμε έτσι κι αλλιώς αποκλείσει τον δεύτερο.

Ο Ισπανός, όμως, παραμένει ένα πιθανό σενάριο, αν και σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, με τον Pascal Wehrlein να εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή των φαβορί. Ο Vettel ρωτήθηκε σε σχετικά, ξεκαθαρίζοντας φυσικά πως δεν πρόκειται να αλλάξει ομάδα εν όψει 2017, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που αφορά και τον Kimi Raikkonen.

Νομίζω πως δεν είναι μεγάλο μυστικό ότι τόσο εγώ όσο και ο Kimi έχουμε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Έτσι, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο.

Τα θέματα της γερμανικής ομάδας δε φαίνεται πως απασχολούν ιδιαίτερα τον τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Ο 29χρονος ασχολείται μόνο με την ομάδα του, λέγοντας πως γίνονται αλλαγές εν όψει του 2017, νιώθοντας ότι θα είναι μια καλύτερη σεζόν από τη φετινή.

Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια της Mercedes. Αλλά, εμείς φροντίζουμε τον εαυτό μας για την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν πολλά που αλλάζουν, έτσι είμαστε αρκετά απασχολημένοι. Είμαστε πολύ θετικοί για την επόμενη σεζόν.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...