BMW M3 Heritage Collection

Σχετικά άρθρα

bmw-m3-heritage-collection

Το 2016 είναι η χρονιά που σηματοδότησε τα 100 χρόνια από την δημιουργία της BMW, αλλά και το ότι η M3 έγινε 30 ετών. Η εταιρία έβγαλε την 30 Jahre Μ3 έκδοση για τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ και τώρα παρουσιάζει μια ακόμη ειδική έκδοση της M3, την Heritage Collection, αποκλειστικά για την αγορά της Σιγκαπούρης.

Μόλις 10 αυτοκίνητα θα περάσουν στη παραγωγή σε χρώματα Daytona Violet Metallic, Dakar Yellow II και British Racing Green, φορώντας στον βασικό εξοπλισμό το Competition Package, με τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 450 άλογα με 550 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Οι επετειακές αυτές M3 φορούν ζάντες 20″, μαύρες χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων και Shadow Line διακοσμητικά από τον Individual κατάλογο της BMW. Στο εσωτερικό υπάρχουν ελαφριά καθίσματα για τους μπροστά επιβάτες, carbon διακοσμητικά και λεπτομέρειες στο ίδιο χρώμα με το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...