Briatore: Δεν πάει στη Mercedes ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso on the grid.

Χωρίς να θέλει να αποκλείσει τίποτα -ίσα ίσα, μάλλον έριχνε λάδι στη φωτιά- η Mercedes είπε ότι ο Fernando Alonso είναι μία από τις επιλογές που εξετάζει για τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg. Όπως συμβαίνει κάθε φορά, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες, οι οποίες ήθελαν να συνδέσουν τον Ισπανό με τη γερμανική ομάδα, αλλά πιθανότατα ήταν προϊόντα της φαντασίας.

Τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν, μετά και από τις δηλώσεις του Flavio Briatore. Οι σχέσεις του Ιταλού με τον Ferni είναι γνωστές, και τώρα το πρώην αφεντικό της Renault ισχυρίζεται πως ο Alonso δεν πρόκειται να σπάσει το συμβόλαιό του με τη McLaren, κάτι που σημαίνει ότι δε θα οδηγήσει για τη Mercedes το 2017.

Ο Fernando Alonso δε θα πάει στη Mercedes το 2017. Πάντα ο κόσμος σκέφτεται τον Fernando όταν ένα κορυφαίο μονοθέσιο είναι διαθέσιμο. Αλλά, έχει συμβόλαιο και θα το σεβαστεί αυτό.

Αυτό δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στον Pascal Wehrlein, που από την αρχή βέβαια ήταν το φαβορί για τον team-mate του Lewis Hamilton. Τα πάντα, όμως, θα τελειώσουν όταν θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση από το Brackley.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα