Το ευγενικό μήνυμα του Δήμου Ηρακλείου για εκείνους που παρκάρουν παράνομα

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να συνετίσει όσους παρκάρουν με τρόπο που παρεμποδίζουν τη διέλευση των απορριμματοφόρων, μέσω ενός γραπτού μηνύματος, έτσι ώστε οι οδηγοί τους να μην παρκάρουν δίπλα στου κάδους απορριμμάτων. Το μήνυμα που κολλήθηκε στο παρμπρίζ, γράφει σε φιλικό τόνο, αλλά έχει παράλληλα και προειδοποιητικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Φίλε δημότη σου κάνουμε γνωστό ότι με τον τρόπο που παρκάρεις το αυτοκίνητό σου, εμποδίζεις τη διέλευση του απορριμματοφόρου. Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι στις προθέσεις σου να εμποδίσεις την αποκομιδή των απορριμμάτων της περιοχής σου.

Να εξασφαλίσουμε την διέλευση των απορριμματοφόρων με βοήθεια της αστυνομίας δεν είναι η καλύτερη λύση. Σε παρακαλούμε διευκόλυνε την καθαριότητα της γειτονιάς σου.

Σας ευχαριστούμε

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...