Στο σφυρί η Ferrari 308 GTS Quattrovalvole από το Μάγκνουμ

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μόνο η λευκή Ferrari Testarossa από το Miami Vice που βγαίνει σε δημοπρασία. Ακόμη μια θρυλική Ferrari της μικρής οθόνης αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται για την Ferrari 308 GTS Quattrovalvole του 1984 η οποία πρωταγωνιστούσε στην σειρά Magnum P.I με τον Tom Selleck.

Το αυτοκίνητο θα βγει στο σφυρί στις 19 του μηνός στο Scottsdale από τον οίκο Bonhams και μέχρι σήμερα έχει αλλάξει μόλις δύο ιδιοκτήτες. Μηχανικά φορά τον V8 3,0-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο απόδοσης 232 ίππων.

Είναι μια από τις τρεις Ferrari 308 που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς που ξεκίνησε το 1980 και σταμάτησε το 1988, με τον πρώτο ιδιοκτήτη της να την αγοράζει το 1989. Έχει διανύσει σχεδόν 58.000 χλμ, τα περισσότερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με το εξωτερικό Rosso Corsa χρώμα να είναι το εργοστασιακό, με την εξάτμιση να έχει αντικατασταθεί από μια Tubi. Ο οίκος δημοπρασιών πιστεύει πως η συγκεκριμένη Ferrari θα πιάσει τιμή μεταξύ 150.000 και 250.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr