Η Ferrari Testarossa από το Miami Vice ξανά στο σφυρί

Σχετικά άρθρα

Για τρίτη φορά μέσα στα τελευταία 2 χρόνια, η διάσημη λευκή Ferrari Testarossa από την τηλεοπτική σειρά Miami Vice (Οι Σκληροί του Μαΐάμι) βγαίνει στο σφυρί, αυτή τη φορά από τον οίκο Barrett Jackson στα μέσα του μηνός.

Το αυτοκίνητο είναι του 1986 και έχει διανύσει 25.945 χλμ. Πρόκειται για μια από τις δύο πραγματικές Ferrari που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων, κυρίως της 3ης, της 4ης και της 5ης σεζόν. Το αυτοκίνητο αρχικά ήταν βαμμένο σε μαύρο χρώμα, αλλά ο σκηνοθέτης της σειράς, αποφάσισε να βάψει και τις δύο Ferrari σε λευκό χρώμα, ώστε να κινηματογραφεί καλύτερα τα νυχτερινά πλάνα.

Η Testarossa φοράει έναν 4,9-λίτρων 12-κύλινδρο επίπεδο κινητήρα απόδοσης 390 ίππων, που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς, μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Έχει δεχθεί την περιποίηση του τμήματος Ferrari Classiche, και από το 1989 που τελείωσε η σειρά είναι αποθηκευμένο σε γκαράζ, αν και πρόσφατα του έγινε γενική επισκευή μοτέρ, κόστους 8.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...