Ο Elon Musk θα κατασκευάσει τούνελ στο Λος Άντζελες

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα ο Elon Musk, κολλημένος στην κίνηση σε κάποιον αυτοκινητόδρομο στο Λος Άντζελες είχε γράψει σε ένα tweet του πως θέλει να κατασκευάσει ένα τούνελ προκειμένου να μειώνει την κίνηση. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο Musk αστειευόταν, αλλά με νέο του tweet, αναφέρει πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε περίπου έναν μήνα, με τον Musk να θέλει αρχικά το τούνελ να ενώνει τον αυτοκινητόδρομο 105 με το γραφείο του στην SpaceX. Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Musk:

Τα τούνελ είναι υπέροχα. Είναι μια πολύ απλή και προφανής ιδέα και εύχομαι να το έκαναν περισσότεροι άνθρωποι: να χτίζουμε περισσότερα τούνελ. Είναι μόνο μια τρύπα στο έδαφος, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ωστόσο, αν έχουμε τούνελ μέσα στις πόλεις θα μπορούσαν να ανακουφίσουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα μπορούσαν αυτά να υπάρχουν σε διαφορετικά επίπεδα.

Θα μπορούσες να έχεις έως και 30 επίπεδα τούνελ και να διορθώσεις εντελώς το πρόβλημα της κυκλοφοριακή συμφόρησης στις πόλεις με υψηλή πυκνότητα. Για αυτό θα συνιστούσα τις σήραγγες.

Στις σχετικές ειδήσεις, με ένα άλλο tweet του, ο Musk αποκάλυψε την προέλευση του λογότυπου της Tesla. Αυτό προέρχεται από την διατομή ενός ηλεκτροκινητήρα, ενώ αρχικά το γράμμα “T” είχε τοποθετηθεί πάνω σε μια ασημένια ασπίδα, αλλά τελικά η Tesla αποφάσισε να το απλοποιήσει, αφαιρώντας την.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα