Brown: O Alonso είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο. Τέλος

Σχετικά άρθρα

Αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση έκανε ο νέο CEO της McLaren, Zak Brown, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Ισπανός περιμένει με μεγάλη προσμονή την νέα σεζόν στη Formula 1. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι οι δύο προηγούμενες χρονιές, μετά την επανένταξή του στη McLaren, ήταν πολύ δύσκολες, ο Brown επιμένει ότι ο δύο φορές πρωταθλητής δεν είναι απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας, με τον Αμερικάνο να δηλώνει:

Δεν βλέπω τον Fernando να έχει απογοητευτεί καθόλου. Δεν τον γνωρίζω καλά ακόμα, αλλά τον έχω συναντήσει μερικές φορές, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο πάρα πολύ, και μπορώ να σας πω ότι είναι ενθουσιασμένος. Επίσης, ακόμα κι αν το μονοθέσιό μας δεν ήταν πλήρως ανταγωνιστικό την περασμένη σεζόν, μερικές από τις κινήσεις του ήταν εντυπωσιακά καλές. Θα είμαι ειλικρινής: Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, τέλος.

Ο Brown μίλησε και για τον νέο teammate του Ισπανού, τον Stoffel Vandoorne, όπου ο Βέλγος αντικατέστησε τον Jenson Button, δηλώνοντας:

Ο Stoffel αντιμετωπίζει μια σοβαρή δοκιμασία. Αλλά, μαντέψτε, νομίζω ότι θα περάσει με άριστα. Οι γυμναστές μας μου λένε ότι είναι ίσως ο πιο γυμνασμένος οδηγός που είχαμε ποτέ, και αυτός είναι απίστευτα συγκεντρωμένος και αποφασισμένος. Είναι επίσης απίστευτα έξυπνος, δεν χρειάστηκε ποτέ να του πω κάτι δύο φορές. Το ντεμπούτο του στο Μπαχρέιν το περασμένο έτος ήταν συγκλονιστικό, πέρασε τον Jenson [Button] στις κατατακτήριες και τον αγώνα, παρά του ότι είχε ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστεί για το Σαββατοκύριακο. Στην πραγματικότητα έφτασε στο Μπαχρέιν το πρωί της Παρασκευής, κατ ‘ευθείαν από μια μεγάλο ταξίδι -δύο πτήσεων- από την Ιαπωνία μέσω Ντουμπάι. Νομίζω ότι ο Stoffel θα εκπλήξει μερικούς ανθρώπους. Είναι σωστό που τον έχουμε.

Τέλος, μιλώντας για την ομάδα του, ο Brown παραδέχεται ότι, παρά τις μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς που θα έχουμε φέτος, η McLaren χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να ανταγωνιστεί τις “μπροστά” ομάδες, λέγοντας:

Νομίζω ότι το νέο μονοθέσιο μας θα είναι αξιοπρεπές. Δεν πρόκειται να προβώ σε ακριβείς προβλέψεις – δεν είμαι τόσο χαζός – αλλά όλες οι ενδείξεις λένε ότι, σε σχέση με τους στόχους που νομίζαμε ότι ήταν ρεαλιστικά εφικτοί στο πλαίσιο των νέων κανονισμών, τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2015 και το 2016 ήταν χρονιές εκμάθησης, και δεν θα είμαστε στο μπροστινό μέρος του grid το 2017. Αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά, μαζί, ως μια ομάδα, και η πρόοδος είναι σαφής.

ΠηγήF1.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα