Ο Vettel τράκαρε σε δοκιμές βρόχινων ελαστικών στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

H Ferrari έκανε σήμερα δοκιμές σε βρόχινες συνθήκες για λογαριασμό της Pirelli, στην πίστα του Fiorano, με τον Sebastian Vettel να κάθεται πίσω από το τιμόνι ενός κατάλληλα τροποποιημένου μονοθεσίου της περασμένης χρονιάς.

Η ημέρα για τον Γερμανό είχε στόχο τον έλεγχο σχετικά με την πρόοδο των φαρδύτερων ελαστικών βροχής της Pirelli, ωστόσο, νωρίς το απόγευμα – και ενώ ήταν σε γύρο προθέρμανσης – ο Vettel έχασε τον έλεγχο της τροποποιημένης SF15-T, στο κομμάτι που κατεβαίνει από τη δεξιά στροφή και μετά την γέφυρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ο παραμικρός τραυματισμός για τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, τερματίζοντας όμως την ημέρα του. Το αυτοκίνητο επεστράφη στο Maranello, και σήμερα θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα είναι έτοιμο να συνεχίσει αύριο την δεύτερη προγραμματισμένη ημέρα των δοκιμών. Αύριο ήταν σειρά του τρίτου οδηγού της Ferrari, Antonio Giovinazzi, να κάνει τις δοκιμές όλης της ημέρας, αλλά μπορεί πλέον να περιοριστεί μόνο το απόγευμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...