Σύγκρουση μεταξύ του κλώνου της Macan και μιας Cayenne

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη τους επαφή φαίνεται να είχαν τα δύο φαινομενικά ίδια αυτοκίνητα, Porsche Cayenne και ο κλώνος της Macan, Zotye SR9 σε δρόμο της Σανγκάη με την εικόνα που συνοδεύει την είδηση να δείχνει πως το κινέζικο αντίγραφο της γερμανικής φίρμας είναι ολοκαίνουριο με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας και μάλιστα της αντιπροσωπείας.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι πιθανότατα η οδηγός του Zotye και δείχνει να συζητά με τον ιδιοκτήτη της Cayenne. Προς το παρόν δεν έχουν μαθευτεί τα αίτια του τρακαρίσματος καθώς και το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε. Το SR9 γνωστό παλαιότερα και ως SR8 είναι μια πιστή σχεδιαστικά αντιγραφή της Porsche Macan με ελαφρώς πιο μακρύ μεταξόνιο και λίγο περισσότερο αυξημένες όλες του οι διαστάσεις.

Παρόμοια ατυχήματα μεταξύ…ομοίων έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν όπως πέρσι που πάλι σε πόλη της Κίνας ένα Landwind X7 είχε συγκρουστεί με ένα Range Rover Evoque.

ΠηγήWeibo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...