Την πρώτη τους επαφή φαίνεται να είχαν τα δύο φαινομενικά ίδια αυτοκίνητα, Porsche Cayenne και ο κλώνος της Macan, Zotye SR9 σε δρόμο της Σανγκάη με την εικόνα που συνοδεύει την είδηση να δείχνει πως το κινέζικο αντίγραφο της γερμανικής φίρμας είναι ολοκαίνουριο με προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας και μάλιστα της αντιπροσωπείας.

Η γυναίκα που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι πιθανότατα η οδηγός του Zotye και δείχνει να συζητά με τον ιδιοκτήτη της Cayenne. Προς το παρόν δεν έχουν μαθευτεί τα αίτια του τρακαρίσματος καθώς και το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε. Το SR9 γνωστό παλαιότερα και ως SR8 είναι μια πιστή σχεδιαστικά αντιγραφή της Porsche Macan με ελαφρώς πιο μακρύ μεταξόνιο και λίγο περισσότερο αυξημένες όλες του οι διαστάσεις.

Παρόμοια ατυχήματα μεταξύ…ομοίων έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν όπως πέρσι που πάλι σε πόλη της Κίνας ένα Landwind X7 είχε συγκρουστεί με ένα Range Rover Evoque.

  • DimitrisBXL

    Ευκολακι το αιτιο, Το μακαν μπηκε αντιθετο ρευμα για να περασει το προπορευομενο αμαξι και εκοψε αποτομα δεξια για να μπει παλι στο σωστο ρευμα. Ε εκει σιγουρα η κυρια δεν το περιμενε πατησε γκαζι αντι για φρενο και στουκαραν. Οπως και να εχει φταιει το Μακαν.

  • Mika

    Aνταλλακτικα απο το ιδιο μαγαζι?
    :p