Το Tesla Model 3 δεν θα έχει πίνακα οργάνων, τα πρώτα αυτοκίνητα θα τα πάρουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας

Σχετικά άρθρα

Μέσα στην εβδομάδα ο Elon Musk ανακοίνωσε πως η παραγωγή του Model 3 θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, όπου υπολογίζει ότι θα παράγει 1.000 αυτοκίνητα εβδομαδιαίως, τον Αύγουστο περίπου 4.000 κάθε 7 ημέρες, με την παραγωγή πλήρους κλίμακας να ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, για να φτάσει το εργοστάσιο σε πλήρη δυναμική μέσα στο 2018.

Τα πρώτα αυτοκίνητα που θα παραχθούν θα τα πάρουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας, και θα είναι στην ειδική έκδοση Founders Series. Ο Musk δικαιολόγησε αυτή την κίνηση, λέγοντας ότι θέλει να είναι βέβαιος ότι οι πρώτοι άνθρωποι που θα τα οδηγήσουν θα είναι εξοικειωμένοι με την εταιρία. Οι εργαζόμενοι, επίσης, ενδιαφέρονται περισσότερο για την εξασφάλιση της επιτυχίας της εταιρίας του, και τα σχόλιά τους θα είναι πιο σωστά από τους πελάτες της.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, και πιο συγκεκριμένα το εσωτερικό του, αυτό φαίνεται ότι θα διαθέτει ένα εξελιγμένο heads-up display, αντί για ένα συμβατικό πίνακα οργάνων, έστω ψηφιακό. Αυτό συμπεραίνεται από μια πρόσφατη δήλωση του Musk, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το Model 3 θα διαθέτει μόνο μια οθόνη, η οποία θα βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και θα έχει διαγώνιο 15 ιντσών, όπως ακριβώς ήταν στο concept.

ΠηγήTeslarati

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...