Ο καλύτερός μου team-mate που είχα είναι ο Bottas, λέει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ όλοι ανυπομονούσαμε για μία πολύ δυνατή μάχη μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών, ο Nico Rosberg αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Formula 1, θεωρώντας πως δεν έχει θέση στο άθλημα, καθώς πέτυχε τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αντικαταστάτης του ακούει στο όνομα Valtteri Bottas και θεωρητικά ο Βρετανός έχει το πάνω χέρι.

Ένα από τα βασικότερα που απασχολούν μια κορυφαία ομάδα είναι η συνεργασία μεταξύ των οδηγών της. Από το 2014, οι σχέσεις των Hamilton και Rosberg δεν ήταν καλές, με χαρακτηριστικές επαφές κι επεισόδια μεταξύ τους. Το σκηνικό φέτος δείχνει πολύ διαφορετικό, με τον 32χρονο να υποστηρίζει πως ο Φινλανδός είναι ο καλύτερος team-mate που είχε ποτέ.

Έχω μάθει ότι έχει τη δική του ψυχαγωγία. Είναι πολύ ευφυής και κάνει μερικά πολύ αστεία πράγματα, κάτι που πραγματικά δεν περιμένεις από έναν Φινλανδό. Αυτό που μέχρι στιγμής μου αρέσει σχετικά με τη συνεργασία με τον Valtteri είναι αυτό που κάνουμε στην πίστα. Δεν υπάρχουν παιχνίδια. Υπάρχει πλήρης διαφάνεια, και μου αρέσει αυτό.

Νιώθω ότι ήδη έχουμε καλύτερη συνεργασία από ποτέ, σε σχέση με όλους τους team-mate που είχα στο παρελθόν. Θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα. Όσο για ‘μένα, είμαι εδώ αρκετό καιρό τώρα και θέλω να του δώσω πληροφορίες για να μάθει. Μιλάμε και στην πίστα.

Μετά από τον τελευταίο περσινό αγώνα, όπου ο Hamilton προσπάθησε να καθυστερήσει τον Rosberg, προκειμένου φύγει από το βάθρο, ο Βρετανός δέχθηκε πολλή κριτική. Ο ίδιος δε μετανιώνει για κάτι, έχοντας καθαρή τη συνείδησή του, αφού έκανε ό,τι μπορούσε για να εξαλείψει και την τελευταία πιθανότητα, δίχως την ίδια ώρα να ξεπερνά τα όρια.

Έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζεις το παιχνίδι. Ο τελευταίος αγώνας ήταν δύσκολος και νιώθω καλά επειδή έκανα ό,τι έπρεπε. Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι ξεπέρασα τα όρια. Αλλά, μετά από εκείνο, πολλά ειπώθηκαν και κι ένιωθα την αρνητική ενέργεια πάνω μου, όμως η ομάδα κέρδισε, έτσι θα πρέπει να είσαι χαρούμενος για την ομάδα. Ήταν σκληρό, αλλά προχωράς. Προσπαθώ να είμαι όλο και περισσότερο στο εργοστάσιο για να τους δίνω την αίσθηση ότι έχουν χάσει έναν οδηγό, αλλά έχουν έναν άλλο οδηγό που νοιάζεται.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...