Με εξαιρετικό τρόπο κυλούν οι δοκιμές μέχρι στιγμή για τη Ferrari. Η ομάδα του Maranello έχει γράψει πολύ γρήγορους χρόνους, πολλούς γύρους, με ελάχιστα προβλήματα. Οι Ιταλοί δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, όμως είναι αδύνατο να γνωρίζουμε κατά πόσο η Scuderia έχει πλησιάσει τη Mercedes.

Η γερμανική ομάδα φαίνεται πως διατηρεί το πλεονέκτημά της, όμως οι οδηγοί της παίρνουν στα σοβαρά τον ανταγωνισμό, με τις Ferrari και Red Bull να βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλη ομάδα. Ο Valtteri Bottas επισημαίνει πως το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνουν είναι να υποτιμήσουν τους Ιταλούς και τους Αυστριακούς, επομένως το μόνο που τους μένει είναι η σκληρή δουλειά.

Πιστεύω ότι η Ferrari δείχνει πολύ καλή, φαίνεται πως είναι σταθεροί και γρήγοροι. Δε θα πρέπει να υποτιμούμε αυτούς ή τη Red Bull. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τη Μελβούρνη.

Παρόμοια είναι και η άποψη του Lewis Hamilton, καθώς ο 32χρονος πιστεύει σε ένα κλειστό grid, αλλά είναι σίγουρος πως η W08 θα έχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της εν όψει Αυστραλίας.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, η Ferrari έδειχνε η πλησιέστερη αντίπαλός μας. Σήμερα, η Red Bull δείχνει γρήγορη. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις επόμενες ημέρες και όταν θα φτάσουμε στην Αυστραλία. Το grid θα είναι κλειστό, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε στον στόχο όσον αφορά τους γύρους που έχουμε κάνει, αλλά πάντα ψάχνεις για περισσότερη απόδοση.

Θεωρώ ότι το μονοθέσιο θα αρχίσει να βελτιώνεται αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν ακόμα κομμάτια που έρχονται και βελτιωνόμαστε, όμως είμαι σίγουρος ότι μέχρι τη Μελβούρνη θα έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο που μπορούμε. Θα έχουμε όλα τα νέα εξαρτήματα, μια κατανόηση του set-up και τι χρειάζεται να κάνουμε στο μονοθέσιο για να το κάνουμε ταχύτερο.