Head 2 Head: Chevrolet Camaro LT 1LE vs BMW M2

Σχετικά άρθρα

Ποιος θα το έλεγε πριν από κάποια χρόνια, ότι ένα αμερικάνικο αυτοκίνητο θα κοιτούσε στα ίσια μέσα στην πίστα ένα ευρωπαϊκό; Αυτό προσπάθησε να μάθει και το αμερικάνικο Motor Trend με τους Jason Cammisa και Jonny Lieberman να αναλύουν διεξοδικά τις απόψεις τους για κάθε ένα.

Η Camaro φοράει ένα 3,6-λίτρων V6 κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων, επιταχύνοντας από τα 0-96 χλμ/ώρα σε 5 δευτ. Το πακέτο 1LE προσθέτει στο αυτοκίνητο νέα ανάρτηση, τετραπίστονα φρένα της Brembo, σφυρήλατες ζάντες 20″ με ελαστικά Goodyear Eagle F1 διαστάσεων 245/40 μπροστά και 275/35 πίσω, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, Recaro αγωνιστικά, κοντό επιλογέα ταχυτήτων.

Από την άλλη η M2 έχει κάτω από το καπό έναν turbo 6-κυλινδρο σε σειρά κινητήρα, 3,0 λίτρων, που αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm (500 Nm σε λειτουργία Overboost) ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να πιάνει τα 96 χλμ/ώρα από στάση σε 4,4 δευτερόλεπτα.

https://youtu.be/bCp3KOJ4jZQ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...