Ο Lewis Hamilton είναι από εκείνους τους οδηγούς που ή τους μισείς ή τους λατρεύεις. Σπανίως συναντάμε κάποιον που κρατά αδιάφορη στάση για τον τρις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. Το μίσος εναντίον του έχει προκύψει από τον χαρακτήρα του, αφού σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος.

Εκτός από τη Formula 1, ο Βρετανός μάς έχει απασχολήσει και με την εξωαγωνιστική του ζωή. Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η μουσική, με την οποία έχει ασχοληθεί αρκετά, καθώς έχει studio στο σπίτι του, ενώ είναι γνωστή η φιλία του με αρκετούς τραγουδιστές, όπως για παράδειγμα ο Kanye West.

Ο Hamilton λατρεύει την R’n’B, γι’ αυτό και αρκετοί τον αποκαλούν «rapper», κάτι που ενοχλεί τον 32χρονο, όπως και το μίσος που υπάρχει εναντίον του. Παράλληλα, τονίζει πως η ζωή του δεν αποτελείται μόνο από τη Formula 1, γι’ αυτό και θα αναζητήσει κάτι άλλο όταν αποσυρθεί από το άθλημα.

Δεν ξέρω γιατί με μισούν; Γιατί το λένε; Και γιατί συνεχίζουν να λένε ότι είμαι ένας rapper; Είμαι τραγουδιστής. Αγαπώ την R’n’B. Αυτός (ο Kanye West) είναι ένας θρύλος στη μουσική. Ήμουν ιδρωμένος και τρελά αγχωμένος (όταν τον συνάντησε). Το άθλημα δεν είναι όλη μου η ζωή. Όταν σταματήσω, το άθλημα θα συνεχίσει να υπάρχει. Θέλω να συνεχίσω και να δεχθώ πρόκληση πρόκληση από κάτι άλλο.