H αντιγραφή των Κινέζων φτάνει σε άλλο επίπεδο με το VW up!

Σχετικά άρθρα

Και οι Κινέζοι συνεχίζουν με τον λεπτομερέστατο τρόπο την αντιγραφή μοντέλων από ευρωπαϊκές εταιρίες, με τελευταίο “θύμα” το VW up!. Αυτό που βλέπεις είναι το Weikerui V7, και έκανε το ντεμπούτο του στην φετινή έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων Jinan, με το αυτοκίνητο να έχει ίδιο σχέδιο, σχήμα, διαστάσεις και αναλογίες με το αυθεντικό, ενώ ακόμα και το λογότυπο της εταιρίας είναι αρκετά κοντά ίδιο με αυτό της Volkswagen.

To βασικό μοντέλο διαθέτει μια μπαταρία μολύβδου-οξέως 12V/100Ah, που φορτίζουν σε 10 ώρες, με παροχή 220V. Αυτές δίνουν κίνηση σε έναν ηλεκτροκινητήρα 9,6 ίππων. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα… 40 χλμ/ώρα, με το 0-30 χλμ/ώρα να χρειάζεται μόλις 10 δευτ., ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 100 χλμ.

Τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης είναι ίδιας τεχνολογίας μπαταρία 12V/120Ah, με τον ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 11,6 άλογα, που χαρίζουν τελική 50 χλμ/ώρα. Επιταχύνει με τον ίδιο ρυθμό, ενώ η αυτονομία έχει αυξηθεί στα 120 χλμ., με το βάρος του αυτοκινήτου να αγγίζει τα 950 κιλά. Τέλος, η τιμή του ανέρχεται στα 35.000 yuan (€4.800). Τα σχόλια δικά σου!

ΠηγήCarNewsChina

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...