Η Mercedes παραμένει το φαβορί, σύμφωνα με τον Horner

Σχετικά άρθρα

Από θέση ισχύος ξεκινά το πρωτάθλημα η Mercedes, όντας η απόλυτη κυρίαρχος την περσινή σεζόν, κερδίζοντας τους 19 από τους 21 αγώνες. Οι τεχνικοί στο Brackley παρουσίασαν έναν πολύ εντυπωσιακό μονοθέσιο, όμως η ανάσα της Ferrari μοιάζει πολύ ζεστή, και κατά πάσα πιθανότητα η ιταλική ομάδα είναι ό,τι πιο κοντινό στους Πρωταθλητές, τουλάχιστον στην αρχή.

Κάποιοι έχουν ονομάσει ήδη τη Ferrari ως φαβορί (μεταξύ αυτών και ο Lewis Hamilton), ωστόσο ο Christian Horner, επί κεφαλής της Red Bull Racing, θεωρεί ότι η ομάδα του Brackley εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή, επισημαίνοντας ότι οι αλλαγές δεν είναι τόσο μεγάλες, με τους Γερμανούς να έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά πάνω σε αυτές.

Η Mercedes είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Έχουν κερδίσει 50 αγώνες τα τελευταία τρία χρόνια, εμείς έχουν κερδίσει πέντε. Πρέπει να πω περισσότερα; Οι αλλαγές στους κανονισμούς δεν είναι τόσο μεγάλες. Υπήρξαν στιγμές με αντίστοιχα μεγάλες αλλαγές: ανεφοδιασμοί/όχι ανεφοδιασμοί, «φυσητοί» διαχύτες/όχι «φυσητοί» διαχύτες, αλλαγή από την Bridgestone στην Pirelli. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: οι καλές ομάδες προσαρμόζονται.

Όσον αφορά την RB13, ο Βρετανός λέει ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό μονοθέσιο, αλλά γνωρίζει πως αυτό που ίσως καθορίσει την τελική βαθμολογία είναι ο ρυθμός ανάπτυξης.

Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, μια καλή βάση για το μονοθέσιο που ελπίζουμε ότι θα αναπτύξουμε αποτελεσματικά εντός της σεζόν. Στη Renault ήταν αρκετά απασχολημένοι τον χειμώνα κι ελπίζουμε ότι ο κινητήρας μας θα αποδώσει καλά τη σεζόν. Το πόσο καλά και το τι θα κάνουν οι άλλοι, είναι απλά φήμες.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα