Δε θα είμαι νούμερο δύο, λέει ο Bottas

Σχετικά άρθρα

Όταν ο Valtteri Bottas έβαζε την υπογραφή του σε συμβόλαιο της Mercedes, πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι ο Φινλανδός θα γίνει το νούμερο δύο της γερμανικής ομάδας, πίσω φυσικά από τον Lewis Hamilton, αφού όλοι στο Brackley δουλεύουν προκειμένου ο Βρετανός να ανέβει και πάλι στον θρόνο της Formula 1.

Ο Bottas δεν είναι τυχαίος οδηγός, έχοντας δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής από την καριέρα του στη Williams, κερδίζοντας τον Felipe Massa, ενώ έχουν ξεχωρίσει μερικές εμφανίσεις του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι στο επίπεδο του Hamilton. Ο 27χρονος είναι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να πάρει τον τίτλο του νούμερο δύο οδηγού από την ομάδα του, αρκεί βέβαια να κάνει αυτό που πρέπει μέσα στην πίστα.

Δεν το φοβάμαι αυτό. Πιστεύω ότι η Mercedes δεν έχει νούμερο ένα και νούμερο δύο οδηγούς, και αυτό ισχύει και για ‘μένα. Όσο κάνω τη δουλειά μου και η απόδοσή μου στην πίστα είναι στο επίπεδο που πρέπει, είναι όλα καλά. Μέχρι στιγμής, η συνεργασία μας με τον Lewis ήταν πολύ καλή. Στις δοκιμές, καταφέραμε να δουλέψουμε καλά ως ομάδα και υπάρχει ένα καλό ομαδικό πνεύμα διαρκώς. Δε βλέπω κανέναν λόγο που να μη συνεχιστεί αυτό.

Ο Bottas γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Hamilton, γι’ αυτό και είναι προετοιμασμένος για μία μεγάλη μάχη. Ωστόσο, αυτό που λέει ο Φινλανδός είναι πως, το γεγονός ότι θα οδηγεί την W08, σημαίνει ότι μπορεί να αποδείξει την αξία του και να παλέψει επιτέλους για νίκες.

Για ‘μένα είναι μια σπουδαία ευκαιρία. Σίγουρα, είναι μια μεγάλη πρόκληση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σίγουρα θα χρειαστεί να αποδείξω τις ικανότητές μου σε πολύ κόσμο και στην ομάδα, ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ, αλλά βλέπω πολύ θετικά πράγματα. Βλέπω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την καριέρα μου, να παλεύω για νίκες, ελπίζω και για το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παλέψω απέναντι στον Lewis. Είναι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι ένα σπουδαίο σημείο αναφοράς και όλοι ξέρουν πόσο καλός οδηγός είναι. Έτσι, είναι σπουδαίο να είσαι team-mate του Lewis και εύχομαι να μπορέσουμε να έχουμε μια πολύ δυνατή σεζόν σε αυτή τη νέα εποχή της Formula 1.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...