Αυτή η φωτογραφία που βλέπεις μας δείχνει το κέντρο του Ντουμπάι το οποίο είναι πλημμυρισμένο από τεράστιους ουρανοξύστες και κάπου μέσα της κρύβεται μια Bentley Flying Spur.

Η φωτογραφία αποτελείται από 57,7 δισεκατομμύρια pixels και τραβήχτηκε από μια φωτογραφική μηχανή τοποθετημένη στον Cayan Tower σε ύψος 264 μέτρων από το έδαφος.

Χρειάστηκαν 48 ώρες και 1.825 frames για να δημιουργηθεί, ενώ απαιτήθηκαν και 18 ώρες προκειμένου να γίνει το downloading. Συνολικά η Bentley ξόδεψε 130 ώρες για να την κατασκευάσει.

Η φωτογραφία έχει τόσο μεγάλη λεπτομέρεια που όπως μπορείς να διαπιστώσεις και εσύ μπαίνοντας εδώ, μπορείς να ζουμάρεις και να δεις μέχρι και το σήμα της Bentley στο καπό του αυτοκινήτου σε υψηλή ποιότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bentley μας δείχνει μια τέτοια φωτογραφία, μιας και πέρυσι είχε πάρει μια ειδική φωτογραφική μηχανή, την τοποθέτησε 700 μέτρα μακριά από την γέφυρα Golden Gate Bridge του Σαν Φρανσίσκο και φωτογράφησε μια Mulsanne Extended Wheelbase που την διέσχιζε.