Ο George Barris έγινε γνωστός στη δεκαετία του 1960 και μέχρι τον θάνατό του το 2015, είχε το παρατσούκλι “The King of the Kustomizers”. Μαζί με τους Dean Jeffries, Ed Roth και Gene Winfield δημιούργησαν τα πιο “τρελά” custom αυτοκίνητα όλων των εποχών και ένα από αυτά, μια Ferrari 308 GTS πωλείται έναντι 200.000 δολαρίων, έχοντας διανύσει 12.875 χλμ. O ελληνικής καταγωγής George Barris ήταν ο σχεδιαστής του KITT και του Batmobile.

Η Ferrari είναι παραγωγής 1978 και αποτελεί ένα από τα προσωπικά αυτοκίνητα του Barris. Διαθέτει νέο φαρδύ bodykit με νέους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, νέες ασημί/χρυσαφί ζάντες της BBS, με τα popup φωτιστικά σώματα να αντικαθίστανται από νέα φώτα, κρυμμένα μέσα στον μπροστά προφυλακτήρα. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μεταλλικό χρυσαφί χρώμα δύο αποχρώσεων, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας να διατρέχουν το μήκος του.

Στο εσωτερικό υπάρχουν καφέ και μπεζ δερμάτινες επενδύσεις, ενώ και εδώ συναντάμε λεπτομέρειες στα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Ο πίνακας οργάνων έχει αντικατασταθεί από έναν πλήρως ψηφιακό, υπάρχει επίσης μια τηλεόραση της Sony, ηχοσύστημα της Kenwood , τηλέφωνο, όπως και μια κάμερα οπισθοπορείας. Το αυτοκίνητο ίσως το θυμάσαι μιας και έχει συμμετάσχει στη τηλεοπτική σειρά Knight Rider, ως ο “Dagger D-X”.